star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 476 m²

    telek

Vételár:

73 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 476 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 87m²


Ár:

73 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Városban és mégis zöldövezetben! Jó közlekedéssel eladó pincével, beépített tetőtérrel, körbejárható családi ház nagy telekkel.
A ház részben felújított. Új ablakokkal, biztonsági bejárati ajtóval, külső hőszigeteléssel.
Minden helyiség ablakos, világos, jól szellőztethető és tágas. A földszinten 2, a tetőtérben 1 szoba található. A ház válaszfalai igény szerint átépíthetőek. Gázcirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal is fűthető. Pince száraz, tetőszerkezet jó állapotú.
Átlagos állapotú, idővel - felújítása a leendő tulajdonosra vár.
Műszaki vonatkozásban minden működőképes, jelenleg is mindennapos használatban van.
Ez a kertesház elég nagy helyet biztosít örökmozgó gyerek(ek)nek, házi kedvenc(ek)nek is. A kertben elfér a családi medence, kerti sütögető. A telken egy téglafalazatú tároló is található.
Az utca túloldalán kellemes zöldövezeti környezet található ami kiváló lehetőséget ad kirándulásra, kerékpározásra, kutyasétáltatásra. Sőt, a közelben hivatalosan kiépített tűzrakó hely is található.
Közlekedés és infrastruktúra: óvoda, iskola, háziorvosi és szakrendelések, Lőrinc Center, (7 perc busszal) piac (7 perc busszal), erdei focipálya uszoda és játszótér megtalálható. Szarvas csárda tér (6 perc busszal), Kőbánya-Kispest csomópont (25 perc 182 busszal),Szemeretelep vasútállomás (15 perc busszal)-Innen a Nyugati pu, Monor-Cegléd-Szolnok vasútvonal érhető el.

Közlekedés: 182, 183, 202e busz.

A környékről:

Az utca túlodalán zöldövezeti környezet található.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Halmierdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625179


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625179

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Halmierdő) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 476 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 73 millió Ft, négyzetméter ára 839 080 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Schönfeld Szilvia referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625179. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.