star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 110 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

90 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 110 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 110m²


Ár:

90 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Erdő Közeli, Csendes Utca, Kertvárosi Környezet, Kétgenerációs Családi Ház, Külön Bejáratú Két Lakás, Rendezett Kert, Fúrt Kút

Összeköltöznek? Több Generációs a család? Együtt, mégis külön?.vagy Befektetést keres? Itt mindent megtalál.

Eladó Budapest, XVIII. kerület, Bélatelepen egy 110 nm-es, kétgenerációs, masszív, jó állapotban lévő, önálló családi ház. Az épületet 1993-ban újították fel, és ekkor alakították ki a helyiségek jelenlegi elrendezését, valamint beépítésre került a tetőtér is. Az okos átalakításnak köszönhetően a 110 nm-en két önálló lakást hoztak létre.

A kisebbik, 45 nm-es lakásba a kényelmes előszobán keresztül jutunk be. Ez a helyiség akár kis nappaliként is funkcionálhat. Innen nyílik a kádas fürdőszoba, és a tágas étkező-konyha. Az étkezőből léphetünk a 20 nm-es világos, jól berendezhető lakószobába. Tartozik a lakáshoz egy kamra, mely az átjárást is biztosítja a két lakrész között.

A nagyobbik lakás 65 nm-es, részben az alsó szinten, részben a tetőtérben helyezkedik el. Külön bejáraton lépünk be az előtér-konyha kialakítású helyiségbe. Innen nyílik a méretes fürdőszoba, valamint a feljárás a felső szintre. A tetőtérben egy hatalmas, 28 nm-es, többfunkciós helyiség lett kialakítva, itt kapott helyet a háló is. A galérián további 11 nm-es szoba alakítható ki, csupán egy fallal kell leválasztani a nyitott tértől.

A házat jól átgondolt tervek alapján épített át, melynek eredménye két, kellemes terekkel, izgalmas építészeti megoldásokkal rendelkező, napfényes, kényelmes, igazán élhető otthon lett.
Mindkét lakásban hang-és hőszigetelt ablakok lettek beépítve, fűtésükről nyitott égésterű, kombi gázkazán gondoskodik. A ház kifejezetten jó állapotú, tisztasági festés után költözhető.

A rendezett, szép kertben bővizű, fúrt kút biztosítja a locsoláshoz, a kerti medence feltöltéséhez szükséges vizet. A ház mellett egy fedett gépkocsi beálló is helyet kapott, azonban a telken több gépkocsi beállására van lehetőség. Igény esetén, megoldható a telek teljes megosztása és külön utcai bejáratok kialakítása is.

Jó szívvel ajánlóm ezt a gondosan megépített, napfényes, per-, igény- és tehermentes családi otthont fiataloknak, idősebbeknek, kis családosoknak, összeköltözőknek, mindazoknak, aki szeretik a kényelmet, a szép kertet, és a biztonságos környezetet.

Van kérdése? Hívjon!
Szeretné megnézni? Hívjon!
Hitel kell a vásárláshoz? Hívjon!
El kell adnia az ingatlanát a vásárláshoz? Hívjon!

A környékről:

Az ingatlan kellemes kertvárosi környezetben helyezkedik el, csendes utcák, szép házak, rendezett kertekkel. A közelben sportolásra, sétára alkalmas erdős, parkos területek biztosítják a jó levegőt és az aktív kikapcsolódást. A Keresztúri erdő pár perc sétatávolságra elérhető (Tünde-park, futókör, fedett borácsozó hely, kutyasétáltatás, stb.) közelben bölcsőde, óvoda, posta, gyógyszertár, a Market-Central Vecsés bevásárló-komplexum gépkocsival 5 perc alatt érhető el, ahol Praktiker, Lidl, TESCO, éttermek és sok más bevásárlási lehetőséget található.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Frangepán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629015


Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629015

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Frangepán utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 818 182 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Reményi Ágnes referens a Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629015. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.