star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 180 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 366 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 180 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 366 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 180m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
2
Szobák száma
7 (6 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

XX. kerület Gubacsipuszta legjobb részén, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában kínálok megvételre egy 3 generáció együttélésére is kiválóan alkalmas családi házat!

Az ingatlan 2 épületből áll, a nagyobb, belső kétszintes rész 2x90 nm alapterületű, az emelet külső és belső lépcsőn is megközelíthető.
Az alsó, átlagos állapotú szinten konyha, fürdőszoba, nagyméretű nappali, egy jó méretű szoba, hatalmas előszoba került kialakításra, valamint a háztartási helyiségben található a ház fűtését biztosító cirkó és egy jelenleg használaton kívüli, vegyes tüzelésű kazán is.

A részben felújított emeleti szinten amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba, fürdőszoba és gardrób kaptak helyet egy hosszú erkéllyel együtt.
Jelenleg az egyik konyha tárolásra használt, de szoba is kialakítható belőle, így ebben a lakrészben összesen nappali + 5 szoba kialakítható.

A kert végében elhelyezkedő körülbelül 45 nm-es, melléképületben további 2 szoba, egy konyha és egy fürdőszoba található mellékhelyiséggel. A fűtést a főépületben található cirkó biztosítja. Állapotát tekintve felújításra szorul.

Az épületek egy összesen 366 nm-es telken helyezkednek el, melyre kényelmesen be lehet állni igény esetén több gépkocsival is.

A környék ellátottsága kiváló, tömegközlekedési és vásárlási lehetőségek pár percen belül elérhetőek.

Remek választás lehet több generáció együttélésére, de akár befektetési célra is.


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6505314


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6505314

Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 366 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 444 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Gabriella referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505314. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.