star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 150 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 150 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 150m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Eladó 2 generációs ház Budapest XXI. kerületében, a Csepeli úton!

Az ingatlan összesen 150 négyzetméteres, kiváló elrendezésű és teljeskörűen felújított földszinttel rendelkezik. A részben felújított tetőtér extra lehetőségeket biztosít a lakóknak. A komfortról két kondenzációs kazán és hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, valamint egy tároló és több tárolásra alkalmas melléképület is. A biztonságot és kényelmet növeli a távirányításos automata kapu. Az ingatlanhoz fúrt kút is tartozik, ami megkönnyíti a kert locsolását és más vízigényes tevékenységeket.

A kültéri élettér részeként egy kellemes fedett terasz és egy erkély is a rendelkezésre áll. A kert 800 négyzetméteres, kizárólagos használatú, és teljesen le van kerítve, így nyugodt és privát környezetet biztosít a lakóknak.

Ez a gyönyörű ingatlan ideális választás lehet mindazoknak, akik szeretnének egy modern és kényelmes otthont a város közelében, mégis távol a város zajától.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Csepeli út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611232


+36 30

Ingatlannet kód: NET6611232


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Csepeli út) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 399 333 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.