star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 241 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 241 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 95m²


Ár:

79 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Eladó Csepel központjában egy tágas, felújított családi ház!

A házat az elmúlt egy évben szinte teljesen felújították, ebbe beletartozik a villanyhálózat korszerűsítése, a tetőszerkezet felújítása, illetve a nappaliban és a hálószobában is igényes munkát végeztek. A megfelelő szigetelés és kényelem érdekében a nyílászárókat is cserélték.

Az elosztása befektetés szempontjából is szerencsés, hiszen könnyedén két különálló lakásra osztható. A házhoz tartozik egy hatalmas fedett terasz, melyet semmi nem korlátoz abban, hogy a következő tulajdonosa beépítse azt, ezzel fokozva a kényelmet. A 241 négyzetméteres telek bőséges helyet biztosít egy kocsibeállónak, ennek kapuja már kiépítésre került.

Elhelyezkedése szempontjából az ingatlan kifogástalan, közvetlenül a Szent Imre tér mellett helyezkedik el, így a ház közvetlen közelében található a H7-es hév-járat, a Szent Imre téri buszvégállomás is. Innen könnyen megközelíthető az orvosi rendelő, posta, bevásárlóközpont, gyógyszertár, illetve 5 perc alatt a Csepel plázához juthatunk. A belvárosba való bejutás nem akadály, mindössze 10 perc alatt a Boráros téren lehetünk a Hév segítségével.

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg a piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Csepel-Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636193


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636193


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Csepel-Belváros) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 241 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 841 053 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636193. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.