star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 257 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 552 m²

    telek

Vételár:

358,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 257 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 552 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 257m²


Ár:

358 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A JÖVŐ OTTHONA - akár zéró energiafelhasználású, újépítésű, exkluzív kivitelezésű kétszintes családi ház Budatétény csendes, családi házas részén eladó!

Gondosan megtervezett családi ház a mai igényeknek és elvárásoknak megfelelően, színvonalas műszaki tartalommal kerül megépítésre.
A rendkívül alacsony rezsi eléréséről a hőszivattyú és a napelem gondoskodik, így az ingatlan energia igénye közel NULLA.

Átadás várható időpontja: 2024. IV. negyedév
A vételár a befejezett kulcsrakész állapotra vonatkozik. A belső elrendezés megváltoztatása, az építkezés egy bizonyos szakaszáig, a vevő igénye szerint lehetséges. Áregyeztetéssel a vevő választhatja ki a szanitereket, burkolatokat és a beltéri ajtókat.

Műszaki adatok:A téglafalazat 30 cm falvastagsággal, Porotherm 30 X-therm Drivefix rendszerrel, és 15 cm vastag grafitos homlokzati hőszigetelő rendszerrel lesz ellátva.
Mind a három födém monolit vasbetonból készül.
Árnyékolásról alumínium hőszigetelt, motorizált redőny gondoskodik, a nyílászárók háromrétegű üvegezéssel készülnek, minden nyílászárón szúnyogháló rendszer kerül beszerelésre.
Az ingatlanban energiahatékony levegő cserélő rendszer kerül kiépítésre. A mennyezet hűtés-fűtésről, a padlófűtésről energiahatékony hőszivattyús rendszer gondoskodik, igy a maximális térkihasználás érdekében nem lesznek radiátorok.
A biztonságról okos otthonkezelő panel, kamera rendszer és a mozgás- és nyitásérzékelős riasztórendszer gondoskodik. Esővízgyűjtő rendszer kialakításával a költséghatékony öntözés is biztosított lesz

Elrendezés:
Pinceszint:39,52 m2 gépkocsi tároló, 37,47m2 helyiség – mely alkalmas mosókonyha kialakítására vagy hobbiszobának, 12,11 m2 gépészeti helyiség.
Földszint:35,37 m2 amerikai-konyhás nappali étkezővel, dolgozó szoba 7,08 m2, vendégszoba 11,41 m2, előszoba, fürdőszoba külön mellékhelyiség, 15 m2-es terasz.
Emelet:4 db. hálószoba (12,04 m2, 12 m2, 13,50 m2 és 12,51 m2), gardrób, fürdőszoba toalettel kapott helyet.
Műszaki leírás és projekt dokumentáció előre egyeztetett személyes találkozó alkalmával megtekinthető.

Óvoda, iskola, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár a közelben, számos bevásárlási lehetőség a környéken.


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Garam utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6610404


+36 20

Ingatlannet kód: NET6610404


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi (Garam utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 257 m², míg a hozzá tartozó teleké 552 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 358,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 394 942 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Marczis Krisztina referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610404. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.