star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 220 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 373 m²

    telek

Vételár:

176 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 220 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 373 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 220m²


Ár:

176 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladó Budapesten a XXIII.kerületben, csendes, nyugodt környezetben, a temetőhöz közel, egy kétgenerációs, 3 szintes, 220 m²-es szép családi ház.

Az 54 m²-es szuterénben található 2 garázs, egy mosókonyha/ kazánház és egy tároló.

A 97 m²-es földszinten egy előtérből nyílik a fürdőszoba, külön WC, kamra, nappali-konyha-étkező és egy hálószoba. A nappaliból jutunk ki a beépített teraszra, mely télikertként is tökéletesen funkcionál.

Az előtérből illetve egy teljesen külön bejárattal megközelíthető a lépcsőházból feljuthatunk a tetőtérbe, ahol 69 m²-en kialakításra került egy közlekedő, fürdőszoba WC-vel, egy nappali, két hálószoba és egy konyha-étkező. Itt a tetősík ablakokat 2022-ben műanyagra cserélték. A nappaliból nyílik egy kis tetőtéri terasz.

A ház 1986-ban épült téglából, 2008-ban, 2018-ban és 2022-ben felújításon esett át, melyeknek keretében új konyhabútor került beépítésre, új burkolatokat kapott a földszint, az ereszcsatorna alatti deszkák cseréje is megtörtént és beüvegezésre került a földszinti terasz.

Az ingatlan fűtése gáz cirkóról megoldott és a földszinti, valamint a tetőtéri nappaliban elhelyezésre került egy-egy klíma is. A földszinti nappaliban egy hangulatos kandalló biztosítja a kellemes hőmérsékletet.

A hátsó udvari részen a családi és baráti összejövetelek megrendezésére rendelkezésre áll egy szaletli és egy kemence is, valamint egy kis külön álló épület, ahol akár egy önállósulni vágyó családtagot, vagy idős hozzátartozót el lehet helyezni.

A telek nagysága 373 m².

Az ingatlan összközműves, a kert parkosított, a közlekedés kiváló. Üzletek, bevásárlási lehetőség a közelben.

Jó szívvel ajánlom összeköltözőknek, több generációs családban élőknek.

Minden további kérdéssel kapcsolatban várom megtisztelő megkeresésüket!


Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6575861


+36 30

Ingatlannet kód: NET6575861


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 373 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 176 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Izsák Kati referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575861. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.