star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 300 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 748 m²

    telek

Vételár:

190 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 300 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 748 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 300m²


Ár:

190 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
4
Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Szeretne Minden Nap A Duna-Parton Sétálgatni? 5 Perc Séta Távolságra.

Kiváló elhelyezkedésű, kertvárosias környezetben, Csendes, nyugodt utcában, a XXIII kerület Duna-part közeli részén, 300 nm-es, Tehermentes, 2 lakrészes, utcafronti, Két Generációs, 6 szobás családi házat kínálok megvételre. Keleti tájolása miatt napfényes, Világos.

Alkalmas családoknak, összeköltözőknek, vagy akik otthon, külön melléképületben végezhető vállalkozásban tevékenykednek és biztonságos, kertes környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

A 4 szintes házban két külön bejáratú lakrész található. Lakrészek felosztása azonos, hasznos alapterületük szintenként 110 nm. A belső lépcsőházból mindkét lakószint és a tetőtér külön megközelíthető. 2 szinten összesen 6 szoba, 2 előtér, 2 étkező, 2 kis ablakos konyha kamrával, 2 kádas fürdőszoba, 2 külön wc kapott helyet. A fürdőszobák káddal kialakítottak.

A földszinten 18 nm-es benapozott, fedett Terasz. Alkalmas élettér a családi összejövetelekhez, kikapcsolódáshoz. Az emeleten található, beüvegezett folyosórész alkalmas növények telepítésére.

A szobák eredeti parketta és padlószőnyeg burkolatúak, a többi helyiségben járólap, csempe. A nyílászárók fa anyagúak, eredetiek, a beltéri ajtók fa és fa-üveg kivitelűek, felújítást igényelnek.

A 70 nm-es pince szinten tároló és kazán.
A Tetőtér Beépíthető, nagyjából 70 nm-es, vasbeton gerendákkal, fa fedélszékekkel, agyagcserép fedéssel kialakított.
Az ingatlanban radiátoros gázfűtés, vegyes tüzelésű kazán és kandalló fűtés. A melegvizet szintenként villanybojler biztosítja. Fa és fém anyagú bejárati ajtók.
Az ingatlan összességében átlagos állapotú, felújítandó.

A 748 nm-es telek terület az utcafronti ház mögött cserépfedésű, 60 nm-es melléképület, benne szerelőakna, továbbá 18 nm-es garázs. A telekterület jelentős része betonozott, így több autó beállására alkalmas az udvar. Fúrt kút.
Az ingatlan tehermentes. 3 hónapon belül költözhető.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

A környékről:

Csendes, nyugodt családi házas, kertvárosias környezet. A parkolás a ház előtt és a kert kapun belüli részén is lehetséges. Közelben kerékpárút.

A közelben óvoda, iskola, játszótér, élelmiszer bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, kormányablak, cukrászda, étterem valamint több kereskedelmi és szolgáltató egység. 10 perc autóútra bevásárlóközpont.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Soroksár Duna-part közeli utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580633


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580633

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerületi (Soroksár Duna-part közeli utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 748 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 190 millió Ft, négyzetméter ára 633 333 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580633. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.