star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg, Becsali

  • 95 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 661 m²

    telek

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg, Becsali

  • 95 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 661 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg, Becsali

  • 95m²


Ár:

38 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Zalaegerszeg csendes, nyugodt, Becsali részén egy sok lehetőséget nyújtó, 4 szobával, nagy pincével, aknás garázzsal rendelkező tégla építésű családi házat.
A panorámás ház kétszintes, az alsó szintjén egy hálószoba, egy fürdőszoba+WC-vel, egy konyha kamrával, egy nagyobb nappali található az előszobán kívül, innen jutunk fel lépcsőn az emeletre, ahol 3 kényelmes méretű, különnyíló szoba van.
A zártkerti ingatlan fa ablaki hőszigeteltek, az otthon melegéről a gáz-és vegyestüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, valamint egy cserépkályha is van.
A melegvíz ellátást villanybojler szolgáltatja, azonban okos megoldással rákötés történt a ház tetejére helyezett napkollektor rendszerre.
A bekerített telek 1661 négyzetméteres, gondozott, enyhe lejtésű, 25 gyümölcsfával, veteményessel, kis tárolóval rendelkezik.

A zsák utcában található ház aszfaltos, jó úton megközelíthető, 1 perc sétányira van fő úttól, buszmegállótól.

Az ingatlan tehermentes, a tulajdoni viszonyok rendezettek!
Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
11m²
Szoba
15m²
Szoba
9m²
Közlekedő
8m²
Szoba
11m²
Közlekedő
5.32m²
Fürdőszoba
3.7m²
Kamra
2.3m²
Konyha
5.5m²
Szoba
9m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Becsali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554528


Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554528

Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, becsali családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 661 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 409 474 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nikitscher-Rigó Diána referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554528. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Becsali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.