star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg, Gógánhegy

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 133 m²

    telek

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg, Gógánhegy

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 133 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg, Gógánhegy

  • 65m²


Ár:

46 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom ezt a mesés 1133 négyzetméteres zártkerti telken fekvő, 65 négyzetméteres, egyszintes, szigetelt, tégla építésű családi otthont Zalaegerszeg gyönyörű Gógánhegyén. Ha álmodozott egy békés és idilli otthonról, ahol lenyűgöző panorámával és minden kényelemmel rendelkezhet, ne keressen tovább!

Az egyszintes kialakítás ideális azoknak, akik szeretik a könnyű és tágas elrendezést. A 65 négyzetméteres lakótér két hálószobát, egy tágas nappali-étkezőt, egy kényelmes konyhát, egy fürdőszobát és két erkélyt tartalmaz.
Az otthon melegéről a vegyestüzelésű kazán radiátoros hőleadással, egy szép cserépkályha és a hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

A tágas kert ideális lehetőséget kínál a kertészkedésre, pihenésre és szabadtéri tevékenységekre. Zalaegerszeg városközpontja könnyen megközelíthető innen, és a környék számos lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységekre.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Fürdőszoba
6.5m²
Közlekedő
3.4m²
Szoba
14.2m²
Szoba
17.3m²
Konyha
10.2m²
Szoba
13m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Gógánhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588371


Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588371

Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, gógánhegyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 133 m². További jellemzői: az építés éve 2004. A családi ház ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 721 538 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Nikitscher-Rigó Diána referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588371. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Gógánhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.