star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg, Kertváros

  • 190 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 525 m²

    telek

Vételár:

169,9 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg, Kertváros

  • 190 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 525 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg, Kertváros

  • 190m²


Ár:

169 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Két ingatlan egyben eladó, kimagaslóan jó elhelyezkedéssel!

I. INGATLAN: 2 generációs újabb építésű, tégla, 190 négyzetméteres, két szintes családi ház, mely magában foglal 3 hatalmas hálószobát, 2 nappali-konyhát, és tágas tereket. Az otthon melegéről a gáz- és vegyestüzelésű kazán gondoskodik, így a modern kényelem és a hagyományos meleg találkozik. A földszinten találunk egy hatalmas, világos, szép burkolatokkal ellátott nappali-konyha-étkezőt, és egy nagy méretű hálószobát. A nappaliból masszív kényelmes lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol a világos, tágas nappali-konyha fogad minket. Innen nyílik két 20 nm-nél nagyobb hálószoba, a fürdőszoba, és külön a WC.

II. INGATLAN: Egy 81 nm-es jól megépített, szerkezetileg kifogástalan állapotú Kádár-kocka ház, mely kiváló lehetőséget kínál az összeköltöző családoknak vagy az otthon és munka egyesítésére. A ház alatt száraz, nagy pince található, ahol a vegyestüzelésű kazán fűti mindkét ingatlant. A házban a felújítási munkálatok elkezdődtek, de így is lakható állapotú. Világos nagy szobákkal, és sok lehetőséget kínáló adottságokkal rendelkezik az ingatlan.

Teremtse meg álmai otthonát és munkahelyét egyaránt!

A két ingatlan, akár 3 lakássá is alakítható, hiszen minden meg van ahhoz, hogy kényelemesen külön de mégis egymás közelében élhessen a család.
A házak egy könnyen karbantartható 525 nm-es területen fekszenek, közel buszmegálló, iskola, óvoda, éttermek, bolt.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
9m²
Szoba
21.5m²
Szoba
22.5m²
Szoba
22m²
Konyha
22m²
Nappali
39m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618509


Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618509

Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, kertvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 525 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 169,9 millió Ft, négyzetméter ára 894 211 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Nikitscher-Rigó Diána referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618509. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.