star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 719 m²

    telek

Vételár:

39,99 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 719 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 140m²


Ár:

39 999 999 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Hatalmas lehetőség áll most önök előtt, ezzel a hirdetéssel, egy csodálatos otthon lehet az önöké. Kellő kreatívítással és fantáziával pompás kétszintes családi házat varázsolhatnak mindössze három percre a belvárostól.
Ez a tágas otthon 3 hálószobával,gardróbszobával és egy modern amerikai konyhás nappalival, külön étkezővel lett kialakítva. Mindkét szinten található fürdőszoba és mellékhelyiség is, felső szinten több helyiség is van, amiből akár minden szobához saját gardrób is kialakítható.
A felújítás már elkezdődött, de a befejezés lehetőséget ad az új tulajdonos fantáziájának kibontakozására.
A családi ház szerkezetileg nagyon jó, tetőszerkezete is kiváló, héjazata Bramac tetőcserép.
Az udvar mérete is nagyon ideális a mai világban mindössze 719 négyzetméteres, ideális lehet gyerekeknek kisebb játszótér, terasz, kis kert kialakítására.
A környék nagyon csendes,jól megközelíthető, ezáltal ideális lehet első közös otthonnak is nagyszerű lehetőség biztosít.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép valamint ingatlanvideó is segíti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljeskörű hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Wc
1.5m²
Fürdőszoba
5.13m²
Fürdőszoba
14m²
Szoba
20m²
Szoba
14.68m²
Szoba
31.25m²
étkező
6.5m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554530


Budavári- Lőrincz Dóra

Budavári- Lőrincz Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554530

Budavári- Lőrincz Dóra

Budavári- Lőrincz Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 719 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 39,99 millió Ft, négyzetméter ára 285 714 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Budavári- Lőrincz Dóra referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554530. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.