star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 89 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 832 m²

    telek

Vételár:

78 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 89 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 832 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 89m²


Ár:

78 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Az ingatlan Zalaegerszeg frekventált családi házas övezetben található közel a Mindszenty iskolához. Ez az otthon 82 nm lakótérrel és 832 nm területtel rendelkezik. Tégla építésű egy szintes, található két nagy méretű világos szoba, nappali, konyha, fürdőszoba. A ház mellett van egy tégla melléképület amibe van egy kis nyári konyha és egy kis szoba. Az ingatlan minden közművel rendelkezik fűtése gáz-cirkó. Nyílászárók pár éve részben ki lettek cserélve, a villany és víz vezetékek is felújításra kerültek. A ház nagyon rendezett karbantartott, stabil. Az ingatlan jó adottságokkal rendelkezik, világos, tágas terekkel! Igény estén könnyen alakíthatók, mozgathatók a belső falak. A kert körbekerített. A ház egyik része alatt van egy száraz pince. Az árban benne van egy dupla méretű aknás garázs.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével, kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
További információra lenne szüksége? Megtekintené? Hívjon bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
13.5m²
Fürdőszoba
5m²
Nappali
11m²
Szoba
22m²
Szoba
23m²
Előszoba
8.5m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6583825


+36 70

Ingatlannet kód: NET6583825


Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m², míg a hozzá tartozó teleké 832 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 78 millió Ft, négyzetméter ára 876 404 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Erika referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583825. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.