star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 544 m²

    telek

Vételár:

27,4 millió Ft

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 544 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalakaros

  • 76m²


Ár:

27 400 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Zalakaros csendes kis mellékutcájában, 10percnyi sétára a zalakarosi termálfürdőtől kínálom eladásra ezt a szép, lakható ingatlant.
Az ingatlan egy főépületből áll, ahol találunk egy nappali-konyhát, egy hálószobát, fürdőt-WC-t, zuhanyzási lehetőséggel, egy előszobát/étkezőt és egy kis verandát. A fő épület tetőtere be lett építve, ahol további még egy nagyszoba és fürdőszoba került kialakításra, illetve az épület alatt pince és szuterén rész nyújt további lehetőségeket az ott lakók számára. Az udvarban található még egy nyári konyha, kis szerszámtároló és egy tágas, hangulatos fedett terasz.
A fűtés egy vegyes tüzelésű cirkó rendszerrel megoldott.

A ház riasztórendszerrel van felszerelve, a sík területen gyümölcsfák lettek ültetve. Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, művelési ág alól ki lett vonva, így teljes kifizetést követően azonnal névre írható.

Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Nézzük meg együtt és tegyen rá árajánlatot!

Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Pince
36m²
Fürdőszoba
3m²
Szoba
22m²
étkező
8.43m²
Fürdőszoba
4.2m²
Szoba
10m²

Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641100


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641100


Az általad megtekintett eladó zalakarosi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 544 m². További jellemzői: az építés éve 1978. A nyaraló ára 27,4 millió Ft, négyzetméter ára 360 526 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ft Ingatlan Kft. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641100. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.