star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalakomár

  • 176 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 567 m²

    telek

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó ház Zalakomár

  • 176 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 567 m² telek

  • Eladó ház Zalakomár

  • 176m²


Ár:

25 900 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Zalakaros üdülővárostól 5 km-re, Zalakomáron kínálunk megvételre egy 156 nm-es, kétszintes családi házat a hozzá tartozó 3567 nm-es, gazdálkodásra alkalmas telekkel.
Az ingatlan 1972-ben az akkori kornak megfelelő technológiával épült, a tető palával van fedve, a nyílászárók fa szerkezetűek. A ház fűtését egy Éti típusú gázkazán látja el öntöttvas radiátorokon keresztül, a meleg vizet villanybojler adja. Az épület a korának megfelelő átlagos, eredeti állapotban van.
A két lakószintet egy külön lépcsőház köti össze. A ház helyiségei tágasak, praktikus elrendezésűek, melyek pontos elosztását és méretét a mellékelt alaprajz szemlélteti.
A teljes ház alá van pincézve, ahol egy külön bejáratú, nagyméretű garázs, tároló, és nyári konyha került kialakításra.
Az udvarban több tárolásra és állattartásra alkalmas melléképület, és még egy külön garázs található.
A kert gyümölcsfákkal beültetett, gondozott, az öntözés egy ásott és egy fúrt kútról is megoldható.
Az ingatlan jelenlegi állapotában is jól lakható, de egy korszerűsítés után kényelmes otthont nyújthat leendő tulajdonosának! Az elhelyezkedése kedvező, az M7 autópálya, a Sármelléki repülőtér, Zalakaros, vagy akár a Kis – Balaton közelsége több lehetőséget kínál, de gazdálkodásra is kitűnően alkalmas.
Tehermentes, megegyezés szerint költözhető.

Megtekintési szándékával, további kérdésével kérem, hívja a megadott telefonszámot a hét bármely napján!

A környékről:

Csendes, vidéki


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva

Elhelyezkedés

Zalakomár, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545782


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalakomári (Fő utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 567 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 147 159 Ft, ami a zalakomári átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Hódi Gyöngyi referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545782. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakomár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.