star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalalövő

  • 77 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 927 m²

    telek

Vételár:

24,2 millió Ft

Eladó ház Zalalövő

  • 77 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 927 m² telek

  • Eladó ház Zalalövő

  • 77m²


Ár:

24 200 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Az Őrséghez közel Zalalövőn vált eladóvá egy 2 lakásból álló családi ház 77 nm-es, magas mennyezetekkel, tágas szobákkal, és saját udvarrésszel rendelkező otthona.
Ezt a téglaépítésű családi házat azoknak ajánljuk, akik egyedi stílust keresnek. A magas mennyezetek és a nagy fa ablakok a múlt eleganciáját idézik, miközben modern kényelemmel párosulnak. Két tágas szoba kényelmes otthont biztosít, és a cserépkályha melegséggel öleli körül télen. A saját udvarrész tökéletes zöld oázis, ahol pihenhet és kikapcsolódhat.

Az ingatlan közel található iskolákhoz, üzletekhez, hivatalokhoz, orvosi rendelőhöz, gyógyszertárhoz és közlekedési lehetőségekhez, ami ideálissá teszi mindennapi életét.
Zalaegerszegtől 25 km-re, Őriszentpéter 14 km-re található a várostól. A település határában az ismert Borostyán-tó, illetve néhány km-re a Vadásató is elérhető.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Szoba
21.73m²
Szoba
16.8m²
Fürdőszoba
6.81m²
Konyha
11.89m²
Előszoba
17.15m²

Elhelyezkedés

Zalalövő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6579681


Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6579681

Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó zalalövői családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 927 m². További jellemzői: az építés éve 1960. A családi ház ára 24,2 millió Ft, négyzetméter ára 314 286 Ft, ami a zalalövői átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Nikitscher-Rigó Diána referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalalövő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.