star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zamárdi

  • 240 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 1 457 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Zamárdi

  • 240 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 1 457 m² telek

  • Eladó ház Zamárdi

  • 240m²


Ár:

199 000 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
2
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:


-Siófok - Zamárdi 20 km-es körzetében jó állapotú családi ház csereként beszámítható!
-Zamárdi központjában, a parttól 800 m-re, felújított, vendégházként működő családi ház, benne 6 db külön bejáratú apartmannal, eladó! Kizárólag irodánk kínálatában!
-LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínál Zamárdiban egy bevezetett, több éve eredményesen működő, nyaraltatásra szakosodott ingatlant.
-- A telek nagysága 1457 m2, kedvező alakú, ahol a felső, panorámás része akár még további lakóházzal, vagy kisebb nyaralókkal is beépíthető!
-- A ház az 1980-as évek elején épült, tégla falszerkezetű, földszint + tetőtér beépítéses, kis részén alápincézett.
-- Felújítása, modernizálása az utóbbi években, 2019-2021 között történt meg.
-- Az épületben jelenleg 6 db külön bejáratú, különböző méretű, felszerelt, konyhával vagy teakonyhával, fürdőszobával ellátott apartman került kialakításra.
-- A földszinten 4 db, míg a tetőtérben 2 db található. Mindegyike nívósan kialakított, berendezett. A két szint hasznos alapterülete 240 m2, míg az erkélyek, teraszok, fedett teraszok összesített alapterülete közel 72 m2.
-- Az ingatlanba a vezetékes víz, villany, gáz, csatorna bevezetésre került. Az alsó szinten a legnagyobb apartmanban Saunier Duval kombi készülékről működő gáz fűtés, valamint klíma, míg a többiben kizárólag hűtő-fűtő klímák kerültek telepítésre. A meleg víz ellátás apartmanonként telepített, energiatakarékos Ariston villanybojlerekkel történik.
-- A telken található egy kb. 70 m2-es, fedett, részben zárt könnyűszerkezetes szín, amely alatt jelenleg egy lakókocsi található, valamint egy nyári konyha és fürdőszoba is kialakításra került. A fennmaradó része nagyszerű fedett parti hely tud lenni. A telekre 6-10 autó kényelmes beparkolása is megoldható.
-- Az ingatlan jó adottságú, bevezetett vendégház, akár a teljes bútorzattal, felszereltséggel együtt is átvehető!
-- A hátsó, felső, panorámás telekrészen akár még építkezhet is!
-Amennyiben a LIDO HOME által kínált Zamárdiban található lakóházas ingatlan felkeltette figyelmét, várom hívását a megadott telefonszámon. Megtekintése rugalmas!
-Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére!
-LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Zamárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552068


+36 70

Ingatlannet kód: NET6552068

Az általad megtekintett eladó zamárdi családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 457 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 829 167 Ft, ami a zamárdi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552068. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zamárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.