star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Alattyán

  • 40 m²

    alapterület
  • 1 058 m²

    telek

Vételár:

3,5 millió Ft

Eladó ipari Alattyán

  • 40 m² alapterület
  • 1 058 m² telek

  • Eladó ipari Alattyán

  • 40m²


Ár:

3 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

A jászberényi CasaNetWork  Ingatlaniroda  megvételre kínál  Alattyán településén egy gazdasági épületet  az alábbi paraméterekkel:A ingatlan a falu szélén helyezkedik el.50 m2 nagyságú az épület.Telek mérete 1063 m2. Az ingatlan lakóházból lett átminősítve. Jelen pillanatban lakhatásra és állattartásra sem alkalmas, nincsen körbe kerítve, de nagyon csendes nyugodt helyen helyezkedik el.Amennyiben a 182100089 azonosítóval rendelkező alattyáni gazdasági épület, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Alattyán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6556897


CasaNetWork Jászberény

CasaNetWork Jászberény

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6556897

CasaNetWork Jászberény

CasaNetWork Jászberény

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 058 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog. Az ipari ára 3,5 millió Ft, négyzetméter ára 87 500 Ft. Az ingatlant Bodonyiné Erzsike referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556897. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alattyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.