star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Apagy

  • 415 m²

    alapterület
  • 13

    szoba
  • 6 569 m²

    telek

Vételár:

163 millió Ft

Eladó ipari Apagy

  • 415 m² alapterület
  • 13 szoba
  • 6 569 m² telek

  • Eladó ipari Apagy

  • 415m²


Ár:

163 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Apagy központjában, eladásra kínálok egy 6560 nm-es telken lévő 415 nm hasznos alapterületű, üzlethelyiség, telephelyet. Az ingatlan beton alapon lévő, kis részben vályog nagyobb részben 2006 ban körbeépített tégla falazattal, és cserepes lemez tetővel épült. Az épület főút mentén a központban könnyen megközelíthető helyen, autópályához közel helyezkedik el. Bármilyen vállalkozásra, szolgáltatásra, akár mezőgazdasági tevékenységre vagy rehabilitációs foglalkoztatás feltételeinek megfelel az épület, mivel teljesen akadálymentes.
Az épület helyiségei: szociális helyiségek,  mozgáskorlátozott mosdó,  öltöző,  étkező,  konyha,  munkaterem,  irodák  és  raktár.
A telek jelenlegi besorolását tekintve 50% ban beépíthető. 2005-ben teljes felújításon, bővítésen esett át, ezen kívül tetőcsere, az elektromos és a vízvezetékek teljes cseréje, műanyag nyílászárók beépítése, tűzvédelmi riasztó és kamerarendszer kialakítása, az ingatlan külsejének teljes felújítása, fényforrások  teljes cseréje ledre, parkoló kiépítése és lebetonozása. Ipari áram, 3 x  63 Amper van bevezetve, így könnyen napelemezhető az épület. Az ingatlan fűtéséről 2 db 2 éves kondenzációs gázkazán gondoskodik, ezzel egy időben 6 db inverteres klíma lett beszerelve és egy teljes festésen esett át. Kamion be tud tolatni az udvarra a ki és berakodást rámpáról lehet megoldani. Az ingatlan rezsije alacsony, illetve a településen nincs ingatlan adó. Az ingatlan összközműves, per,- igény,- és tehermentes, azonnal költözhető. Mivel Apagy központjában található, gyalogosan is könnyen elérhetőek a boltok, posta, templom, iskola, orvosi rendelő önkormányzat. Nyíregyháza autóval 25 perc távolságra esik, a buszjárat is tökéletes, van gyorsjárat is, az iskolához és a munkahelyhez igazodva.
                                    Az ingatlan azonosítója: 94777Érdeklődni: +36702560693


Elhelyezkedés

Apagy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636612


Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636612

Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó apagyi ipari 13 szobával rendelkezik (ebből 13 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 415 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 569 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ipari ára 163 millió Ft, négyzetméter ára 392 771 Ft. Az ingatlant Szabolcsi Zoltán referens a Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636612. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Apagy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.