star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Gyöngyös

  • 804 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 207 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ipari Gyöngyös

  • 804 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 207 m² telek

  • Eladó ipari Gyöngyös

  • 804m²


Ár:

120 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Referens: KTA/90429
Gyöngyös ipari területén tégla építésű üzem eladó, ami jelenleg is üzemképes.
Az üzem területén festőműhely, szerelőműhely, több mosdó, dolgozói és vezetői zuhanyzó, étkező, konyha, öltöző, klímás vezetői iroda található, illetve az üzemhez egy különálló, újépítésű kisebb üzem is tartozik. Saját parkoló az ingatlan előtt található. 3x160 amper áram bevezetve, fűtés saját faelgázosító kazánnal megoldott, a tető szigetelt! Jó minőségű, aszfaltozott úton megközelíthető, illetve a belmagasság miatt kamionos behajtás is lehetséges. Saját szennyvízteleppel, hálózati vízzel ellátott, közvilágítás megoldott, a kamerarendszer kiépített, mely szükség szerint tovább is bővíthető! A gázcsonk 150 m-re található.
Az ár alkuképes, további információért keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Gyöngyös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5894618


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gyöngyösi ipari 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 804 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 207 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Az ipari ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 149 254 Ft, ami a gyöngyösi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5894618. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.