star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 1

    szoba
  • 14 000 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 1 szoba
  • 14 000 m² telek

  • Eladó ipari Hódmezővásárhely


Ár:

130 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Hódmezővásárhely-Szeged között, kiemelt fejlesztési szakaszon kínálom eladásra ezt a 14.000 nm- es beruházási területet, ami rendelkezik minden szükséges dokumentummal, mind a művelési ágból kivont határozat mind pedig egy 400 nm es acélcsarnok építési engedély vonatkozásában. A terület 1/1 tulajdonban van , per- és tehermentes és semmilyen szolgalmi jog nincs szolgáltatók részéről sem rajta. Közvetlen a 47 es út mellett helyezkedik el és azon felül bicikliút, illetve aszfaltút határolja. A 47-es főútra mind Szeged mind pedig Hódmezővásárhely fele korlátlan a kikanyarodás. Minden közmű 50 méteren belül és mivel a “NATURTEX “ cégcsoport egyik része is itt helyezkedik el befektetésre is érdemes átértékelni az ingatlant hisz ár fekvés és adottságok tekintetében is a mai ingatlanárak mellett ez egy kiváló ár. Elhelyezkedése miatt remek gyártó illetve logisztikai adottságai vannak. Amennyiben felkelltette a hirdetés az érdeklődését keressen bizalommal, ha nem ér el vissza hívom!További kínálatunkat keresse az eXtraIngatlan iroda hivatalos weboldalán: https://extraingatlan.com .


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6270311


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi ipari 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 14 000 m². Az ipari ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 9 286 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 93%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bakonyi Tamás referens az eXtra Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6270311. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.