star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Inárcs

  • 65 132 m²

    telek

Vételár:

798,5 millió Ft

Eladó ipari Inárcs

  • 65 132 m² telek

  • Eladó ipari Inárcs


Ár:

798 500 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű

A beltér:

Eladó Budapesttől 38 km-re egy 65132 nm területű, GIP-C övezetben lévő ipari telek. Az ingatlan Inárcson jól megközelíthető helyen található. Kiváló közlekedési adottságok: Az M5 autópálya 6 km; M0 autópálya 20 km; Inárcs nagyközség a Budapest-Lajosmizse vasútvonal mentén fekszik. / fejlesztés alatt Budapest és Lajosmizse-Kecskemét felé/. Budapest Csepel szigeti szabad kikötő 50 km; a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 41 km távolság.
A terület legjobb és leggazdaságosabb hasznosítási formája az ipari, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó tevékenység.Fontos az itt működő cégek számára a sokszínűség biztosítása úgy, hogy az épített és a természetes környezet épsége
megmaradjon.
Igény esetén üzem, raktár, csarnok,úthálózat, közművesítés, kerítés /felépítmények/ kivitelezését helyi cégek vállalják.
Kérésére további tájékoztatást adunk az ingatlan jellemzőiről. Várjuk megtisztelő hívását akár hétvégén is.
Telefon: ..............


Elhelyezkedés

Inárcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563308


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563308

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 65 132 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga vegyes. Az ipari ára 798,5 millió Ft, négyzetméter ára 12 260 Ft, ami az inárcsi átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lengyel Katalin referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563308. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Inárcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.