star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Litér

  • 1 716 m²

    alapterület
  • 5 936 m²

    telek

Vételár:

800 millió Ft

Eladó ipari Litér

  • 1 716 m² alapterület
  • 5 936 m² telek

  • Eladó ipari Litér

  • 1 716m²


Ár:

800 000 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű

A beltér:

ELADÓ Veszprém megyében, a Balaton-felvidék keleti oldalán, Balatontól 5 km-re, modern elvárásoknak megfelelő irodaház, gyártó, kereskedelmi vagy logisztikai célra egyaránt alkalmas csarnokokkal.

Az ingatlan megközelíthetősége kiváló, az autópálya közelében helyezkedik el, a 8-as és a 72-es főút közelében. Veszprém 9km, Székesfehérvár 40km távolságra található, mind tehergépjárművel, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.

Az ingatlan gazdasági övezetben található, további gyártó és logisztikai telephelyek szomszédságában, közvetlen környezetében pedig további még beépítetlen iparterületek húzódnak.

Az épületek többnyire 2019 és 2022 között épültek, az irodaépület részben hőszigetelt, hagyományos 38-as falazat, illetve egylégterű csarnokaival együtt acélváz tartószerkezetű ISOPAN tűzgátló kőzet szendvics fal- és tetőpanel szerkezetű. Külső nyílászárói műanyag, hőszigetelt ablakok, irodaházon elektromos rolókkal ellátva.
Az ingatlan összközműves, csarnoképületek háromfázisú villamos kapacitással rendelkeznek (3*125A).

A telephely 4 külön egységből áll, 2 kétszintes irodaház épületből valamint két csarnokból. Az irodaépületek és az egyik csarnok hagyományosan falazott, hőszigetelt közlekedőkkel kapcsolódnak egymáshoz.

Az irodaházak és a hozzá kapcsolódó raktár és műhelyépület fűtését központi módon hőszivattyús rendszer látja el befúvó hőleadókon keresztül, illetve ezen kívül az esetleges ráfűtési igényeket 9kW villanykazán biztosítja, lapradiátorok segítségével. A műhely helyiségei is fűthetőek.

Melegvíz ellátást villanybojler biztosítja, igény esetén a villanykazán átfolyós melegítője beköthető. Az irodaházban vízlágyító berendezés üzemeltethető. Kiépített optikai hálózattal, térfigyelő kamerarendszerrel, mozgásérzékelős riasztóberendezéssel, tűz és füstjelző rendszerrel, napelemes kültéri világítótestekkel felszerelt.

Az irodaházban két szinten több tárgyaló és szintenként több iroda is található, modern öltözők és zuhanyzók állnak a dolgozók rendelkezésére. Közösségi terekben külön konyha és étkezési lehetőség, dolgozók gyermekei részére játszószoba került kialakításra. Belső terei helyiségek funkciójának megfelelő modern burkolatokkal és korszerű műszaki megoldásokkal készültek. Az irodák kerámia padlóval, közlekedők, kiszolgáló és vizes helyiségek kerámialappal borítottak. A műhelyek simított beton padozatúak.

Előírásoknak megfelelően 160m3 kapacitású tüzivíz tározó is megépült. A zöld terület szépen rendezett, a személyzeti bejárat és a gépkocsipark térkövezett, a tehergépkocsi beállók külön beállóval biztosítottak, burkolása folyamatban.

Az épületek teljes műszaki berendezése és bútorzata, valamint a jelenlegi építőipari raktározási tevékenység során is használatos géppark (ollós emelő, elektromos targonca, 60KW-teljesítményű aggregátor, állványok, stb.) igény esetén átvehetőek, ezek értékét az ár nem tartalmazza!

További információkért, kérem keressen az elérhetőségeink egyikén!


Elhelyezkedés

Litér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6532018


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6532018

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 716 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 936 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ipari ára 800 millió Ft, négyzetméter ára 466 200 Ft. Az ingatlant Konrád Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532018. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Litér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.