star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Makó

  • 1 300 m²

    alapterület
  • 5 000 m²

    telek

Vételár:

410 millió Ft

Eladó ipari Makó

  • 1 300 m² alapterület
  • 5 000 m² telek

  • Eladó ipari Makó

  • 1 300m²


Ár:

410 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Home & People Ingatlanazonosító: #19807

Telefonszám: Farkas Dániel

 

AMENNYIBEN KOLLÉGÁNK ELFOGLALT, KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

SMS-BEN A AS TELEFONSZÁMON!

 

Makón Ószentlőrincen raktárak és iroda épület eladó

A telephely mérete 3 ha, amely a valamikori paprikagyár üzemterülete volt. Az ingatlan vasútállomás közvetlen szomszédságában található, kiépített ipari vágánnyal – jelenleg felhagyott, de szükség esetén üzembe helyezhető – a vasútállomásig. A Maros a telek külső határánál húzódik, melytől a vasúti töltés választja el.

Rendezési tervi besorolása: Gksz-15 beépíthetőség 40%, kialakítandó zöldfelület 45%, megengedett legnagyobb épületmagasság 9,5 m.

A telephely körben kerítéssel lehatárolt, lakóingatlannal csak a bejárat mellet szomszédos.

A telephely teljesen közművesített; víz-csatorna, kiépített tűzivíz hálózat, valamint a paprikaüzem örökségeként saját fúrt kút is található a telepen.

Ez a kút egy nagy teljesítményű 600 m mély ipari ártézi kút. Ivóvíz/ásványvíz minőségű víz, amely ásványvízpalackozásra vagy más italok készítésére, vagy bármely élelmiszeripar alkalmazásra használható.

Villamos energia vonatkozásában; a telekhatáron belüli, 1 MW-os kapacitású, földre telepített trafó állomás áll rendelkezésre melynek szekunder oldaláról minden épület külön megtáplálható. Gáz nyomásszabályozó állomással is rendelkezik a telephely (jelenleg a szekunder oldalon üzemen kívül lévő nyomásszabályozó állomás a telekhatáron belül található).

Része továbbá az ingatlannak egy 60 tonnás hídmérleget, amely minden évben hitelesítésre került.

A telepen 4 fedett épület és egy felújított két külön bejáratú irodaépület található, amiben irodák, tárgyalók és konyha található. Fűtése hőszivattyúval megoldott.

 

Nagy raktárcsarnok

Mérete: bruttó 1 298 m2

Hozzá vásárolható irodák összesen:

Mérete: bruttó 162 m2

Hozzá tartozó telephely rész:

Mérete: 5 000 m2

 

- Portaszolgálat

- Kamerarendszer távoli elérési lehetőséggel

            Irányár: 410.000.000 HUF / 1.064.935 EUR

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Tel: Farkas Dániel

Bővebb információkért hívjanak bizalommal.

A kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani a Home and People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.


Elhelyezkedés

Makó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604681


+36 70

Ingatlannet kód: NET6604681

Az ipari ingatlanról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 000 m². Az ipari ára 410 millió Ft, négyzetméter ára 315 385 Ft, ami a makói átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Dániel referens a _- _- irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Makó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.