star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Mocsa

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ipari Mocsa

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ipari Mocsa

  • 56m²


Ár:

50 000 000 Ft

Az ingatlanról:

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT BEFEKTETŐKNEK AZ M1-es AUTÓPÁLYA MELLETT!!!

A Tatai Dot-Ing ingatlaniroda megvételre kínálja vállalkozó szellemű gyakorlott és/vagy kezdő magán- és céges befektetőknek az alábbi rendkívüli adottságú és elhelyezkedéssel bíró ingatlant az M1-es autópálya 83. km bal oldalán lévő parkolójában Budapest felé.
A faszerkezetű épület még a 80-as években épült és élte a fénykorát, mint büfé, gyorsétterem.
3 szinten (pince+földszint +tetőtér ) szintenként 42 nm.
Az elmúlt években a felújítást már elkezdték jelenlegi tulajdonosai: A homlokzat Ytong megerősítést kapott, a nyílászárók és bejárati ajtó műanyagra lett cserélve, illetve az áramfejlesztés is megtörtént.
Az épület külön hrsz-al rendelkezik saját (cég) tulajdonú, az alatta fekvő földterület a Magyar Állam tulajdona, amiért fél évente 227.000Ft használati díjat kell fizetni.
Az ingatlan további felújítási lehetőségeit kiaknázva, gyorsan megtérülő befektetést tudhat magáénak. A kamion és autós pihenő 30km-es környezetében ugyanis semmi pihenő, vagy büfé nem található.

A következő közművek megtalálhatóak a telken belül: Víz, Villany (Új villanyóra- szekrényekkel)
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az alábbi telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást.
Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Mocsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6375418


+36 70

Ingatlannet kód: NET6375418


Az általad megtekintett eladó mocsai ipari 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Az ipari ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 892 857 Ft. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6375418. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mocsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.