star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Nagykáta

  • 500 m²

    alapterület
  • 2 500 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ipari Nagykáta

  • 500 m² alapterület
  • 2 500 m² telek

  • Eladó ipari Nagykáta

  • 500m²


Ár:

50 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A faipari műhely jellemzése:
Az évtizedek óta működő, több szakmunkást foglalkoztató, folyamatos megrendelései által egy vállalkozást fenntartó és megélhetést biztosító fatelep és faipari műhely tevékenység egy 250 m2 alapterületű, vasbeton szerkezetű, betonelemekből összeállított padlózatú műhelyben folyik, mely épület kiegészül egy szintén 250 m2 alapterületű alapanyag és készáru tároló féltetős színnel.
A faipari műhelyben szinte bármilyen készáru gyártáshoz szükséges munkagép megtalálható, melyek működőképes állapotban az ingatlannal együtt átadásra kerülnek. Az eszközök között megtalálható több szalagfűrész és marógép, vastagoló és egyengető gyalu, szalagcsiszoló, 900-as radiál fűrész és egy Desta targonca.
A faipari műhely egy 2500 m2 alapterületű telekrésszel kerül értékesítésre, mely telekméret minimális előírása a könnyűipari tevékenységet végző cégeknek a helyi építési szabályzat szerint. A telek igény esetén bővíthető közel 5000 m2 területnagyságra, mely telekvásárlás értékegyeztetést követően, külön ármegállapodás tárgyát képzi.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Pest megye keleti részén elterülő Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város Budapest és az M3 autópálya felől a 31-es számú úton, az M5 autópálya és az M4-es autópálya felől a 311-es számú úton érhető el. Az M0 autóút 40 kilométeres és a főváros 60 kilométeres vonzáskörzetében lüktető kisváros kereskedelmi, gazdasági és ipari vállalkozásai szállítmányozásban a közúti fuvarozó cégekre, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodnak.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6369951


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6369951

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 500 m². Az ipari ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 100 000 Ft. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6369951. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.