star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Ordacsehi

  • 24 537 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ipari Ordacsehi

  • 24 537 m² telek

  • Eladó ipari Ordacsehi


Ár:

159 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Kiváló befektetési lehetőség!
KIZÁRÓLAG A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda kínálja eladásra ORDACSEHI településen, a KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, Autópálya körzetében található - , 24537 m2 -es FEJLESZTÉSI TERÜLETET.
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda által kínált ORDACSEHI FEJLESZTÉSI TERÜLET jellemzői:
- KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS! a terület Balatonboglár központjától 5000 m-re,közvetlenül az AUTÓPÁLYA fel-lehajtó körzetében található.
- A terület sík, 24537 m2 - es, jelenleg közművekkel nem rendelkezik, de minden vezeték a közelben elérhető, így a bekötés megoldható.
- A terület tulajdoni lap szerinti besorolása a, 23844 m2 " kivett gazdasági épület, ( a területen már nem látható, elbontásra került), udvar", 693 m2 "erdő".
- A területet két oldalról műút határolja, ásott kút van, vízvételi lehetőséggel.
- A különleges terület, turisztikai fejlesztési terület besorolású ( Ktu ), a HÉSZ szerint szabadon álló beépítési mód, max. 10% -os beépíthetőség, 8 m-es maximális építménymagasság engedélyezett.
- A beépíthetőség egyik feltétele az 50 m-es telek szélesség és az, 50m-es telekmélység.
- Rendezett, tehermentes tulajdonviszony
Részletes információkért, személyes megtekintésre vonatkozó egyeztetés céljából kérem hívjon bizalommal!

Ha Ön gazdasági - kereskedelmi - szolgáltató vállalkozásban gondolkodik, vagy már meglévő vállalkozásának keres új helyszínt, ahol felépítené telephelyét, raktárát, vagy csak egyszerűen meglévő tőkéjét szeretné befektetni, fenti területet kiemelten ajánlom figyelmébe!
Amennyiben a LIDO HOME Ingatlaniroda által kínált ORDACSEHI FEJLESZTÉSI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található, egyéb INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Ordacsehi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505504


Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505504

Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 24 537 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes. Az ipari ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 6 480 Ft. Az ingatlant Várdai Szabina referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505504. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ordacsehi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.