star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Rétság

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ipari Rétság


  • Eladó ipari Rétság


Ár:

199 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Nógrád vármegyében Rétság településen, a 2. sz. főútról nyíló belterületi, 3793 m2-es gondozott terület, kétszintes jó műszaki állapotú épülettel, fedett tárolókkal eladó! A terület gazdasági és kereskedelmi (Gksz) besorolású.A tulajdoni lap szerint kivett telephely, amit régebben méh telepként üzemeltettek. A besorolása alapján a terepszint felett 60 %-ban beépíthető, többszintes csarnokok kialakításával. A terület bekerített, biztonságos, a szomszédos rendőrkapitányság miatt is. Az utcafronti esztétikus, 27 méter széles fémkerítés tehergépkocsik bejárásához szükséges tolókapuval van felszerelve. Az épület 285 m2 alapterületű. A földszinti rész 160 m2 alapterületű, irodák, étkező, öltöző, raktár, kazánház található benne. Az újszerű, kiváló műszaki állapotú, 125 m2-es tetőteret 2002-ben építették be,a kialakított irodarész lakásként is használható. Tágas fürdőszobából, irodából és egy légtérből álló nagy tárgyalóteremből áll, ami konyhát és étkezőt is tartalmaz. A tárgyalóból egyszerűen több helyiség is kialakítható.A földszinti bejárat előtt fedett, 3 oldalról üvegezéssel rendelkező terasz, míg a tetőtérben loggia került kialakításra. A tetőtérbe a teraszról lehet feljutni. Az ingatlan teljes közművekkel, bővíthető ipari árammal rendelkezik. Az épület központi fűtésének esztétikus radiátorai gázcirkóról üzemelnek, de a vegyes tüzelésű kazán is használható. A telephely az épület előtt lehelyezett 25 tonnás gépkocsimérleggel is rendelkezik. Az udvaron fémvázas fedett tárolók is kialakításra kerültek. A kialakított zöldterületeken lévő növények a kútról is öntözhetőek. Az udvar jelentős része vastag betonburkolattal kialakított. Az udvar hátsó végében is található tehergépkocsik számára kialakított kapu, de a kamionok az udvarban is meg tudnak fordulni. Az ingatlan sokféle célra hasznosítható, mivel a környezetében is termelő üzemek találhatóak.Rétság jó közlekedési feltételekkel rendelkezik, Balassagyarmat, Vác 20 perc alatt, Budapest az M2 autóút segítségével akár autóbusszal is 55 perc alatt elérhető! A parassapusztainemzetközi határátkelő 23 Km-re található. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon, azonnal birtokba vehető, megvásárlása esetén!
Ára: 199.000.000.-Ft. Áfamentes!

For English, please scroll down!
Maintained industrial property with main road connection and public services at Rétság for sale. The basic area of the property is 3793 m2. The area is classified as economical and commercial area (Gksz). 60% of the basic area can be built (2276 m2). Property has a 27 m wide steel fence, which is equipped a sliding gate for trucks.Trucks can turn aroundon the property. Second gate at the end of the property, road connection also can be built there.There is a bridge scale with 25 tons load capacity. Property is closed and safe, police office is the next building.Rétság Industrial Park 300 m, Budapest 56 km, Slovakia 23 km far away on route E77.
The property contains a 2-storey, central heated building (285 m2) and covered storages. The building had been renovated in 2002., structure of the second floor is reinforced concrete.Ground floor is 160 m2, contains office, kitchen, changing-room, storage, boiler-room and a three-side glazing terrace. Second floor is 125 m2, contains a conference room -included a kitchen -, office and a bathroom. Conference room can be separated.
Unencumbered, available for immediate possession. Free of TAX!


Elhelyezkedés

Rétság, Rákóczi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655823


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655823


Az ipari ingatlanról 17 db kép tekinthető meg. Az ipari ára 199 millió Ft. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655823. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rétság ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.