star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Székesfehérvár

  • 1 685 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

550 millió Ft

Eladó ipari Székesfehérvár

  • 1 685 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ipari Székesfehérvár

  • 1 685m²


Ár:

550 000 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Ip-003755. Székesfehérváron a vasútállomás közelében a Raktár utcában újszerű állapotú önálló ipari / kereskedelmi telephely eladó!

Az ingatlan autóval, tehergépjárművel, illetve tömegközlekedéssel is könnyen és korlátozások nélkül megközelíthető helyen fekszik, a városközponttól és az M7-es autópályától is csupán 3km-re található.
Az épület elosztását tekintve egy utcafronti háromszintes iroda-fejépületből és egy kétszintes, több szekcióból álló, de egybenyitható gyártó-üzemi és/vagy raktár területből áll.

Területkimutatás:
‣ telekterület: 2247m2
‣ épület összes hasznos alapterülete: 1685m2
‣ műhely / raktár / üzemterület összesen (két szinten): 1037m2
‣ iroda terület összesen (három szinten): 403m2
‣ egyéb: 246m2

Jellemzők:
‣ modern megjelenésű, korszerű épület (építés éve: 2015)
‣ nagy üvegfelülettel rendelkező, világos helyiségek (fejépület)
‣ kártyás beléptetőrendszer
‣ liftes épület
‣ geotermikus mennyezeti hűtés-fűtés (fancoil rásegítéssel)
‣ kiépített napelem rendszer
‣ elektromos kapaitás: 3x160 A
‣ központi szellőztető rendszer
‣ 2db szintbeli ipari kapu (4m x 4m)
‣ parkolás az épület előtt (ingyenes) vagy az udvarban könnyedén megoldott

Az ingatlan elsősorban klasszikus ipari tevékenységre ideális, ugyanakkor kiválóan alkalmas lehet sport-rekreációs célú vagy egyéb szolgáltatói hasznosításra is.

Részletes fotódokumentációt, alaprajzokat, műszaki leírást külön kérésre megküldjük.

Eladási irányár: 550 M Ft +ÁFA
Az ingaltan kiadó is, minden esetben egyedi ajánlat készül.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357454


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Raktár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561109


+36 20

Ingatlannet kód: NET6561109


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Raktár utca) ipari 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 685 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari ára 550 millió Ft, négyzetméter ára 326 409 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Märcz Roland referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561109. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.