star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Szombathely

  • 60 m²

    alapterület

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ipari Szombathely

  • 60 m² alapterület

  • Eladó ipari Szombathely

  • 60m²


Ár:

29 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Szombathelyen a Szövő utcában eladó egy 60 m2-es ipari ingatlan. Az ingatlan egy csarnok részét képezi, teljesen leválasztva és külön bejárattal. Víz, villany, csatorna rendelkezésre áll.A helyiség felújítás alatt áll, a meghirdetett ár a kész állapotra vonatkozik. Igény esetén, felár ellenében lehetőség van akár 90 m2-ig növelni az alapterületet. Remek lehetőség vállalkozás céljára, a több mint 8000 m2-es területen változatos tevékenységi körökben működnek irodák/csarnokok/raktárak. Parkolási lehetőség az udvarban, vagy az utcán adott.
További információért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt, és ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: IP057877


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6486899


Az ipari ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az ipari ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 483 333 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Alíz referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6486899. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.