star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Tapolca

  • 3 538 m²

    telek

Vételár:

12,9 millió Ft

Eladó ipari Tapolca

  • 3 538 m² telek

  • Eladó ipari Tapolca


Ár:

12 900 000 Ft

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja TAPOLCAI IPARTELEPET.
A LIDO HOME KESZTHELY által kínált TAPOLCAI IPARTELEP jellemzői:
- Megnevezése: kivett ipartelep.
- Külterület, 3583 m2, Halastópuszta közelében.
- A terület körbe van kerítve.
Kivonat a Helyi Építési Szabályzatból:
Ipari terület (Egyéb terület) 22.§ (1) Az egyéb ipari területen az OTÉK 20.§ (4) bekezdésében foglaltak alapján elsősorban az ipar, az energiaszolgáltatás és a településgazdálkodás építményei helyezhetők el. (2) Az egyéb ipari területen az OTÉK 31.§ (2) bekezdésében előírtak figyelembevételével kivételesen elhelyezhető: a) a gazdasági tevékenységi célú épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakások b) egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület. (3) Az egyéb ipari terület az alábbi építési övezetekre tagozódik: a) egyéb ipari terület - ipar / GIPE/ b) egyéb ipari terület – településgazdálkodás / GIPT/ (4) Az egyéb ipari terület – településgazdálkodás építési övezetbe tartozó területek: a) GIPTg – gázfogadó állomás területe b) GIPTt – távfűtőmű területe c) GIPTv – vízmű területe d) GIPTe – elektromos állomás területe
Részletes szabályozás itt érhető el: http://www.ebbe.co.hu/szabalyozasi_tervek/tpd_hesz.pdf
Amennyiben a LIDO HOME által kínált TAPOLCAI IPARTELEP, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Tapolca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6503434


+36 30

Ingatlannet kód: NET6503434

Az ipari ingatlanról 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 538 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes. Az ipari ára 12,9 millió Ft, négyzetméter ára 3 646 Ft, ami a tapolcai átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Mészáros Zoltán referens a Lido Home Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503434. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tapolca ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.