star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Veszprém

  • 3 962 m²

    alapterület
  • 13 022 m²

    telek

Vételár:

880 millió Ft

Eladó ipari Veszprém

  • 3 962 m² alapterület
  • 13 022 m² telek

  • Eladó ipari Veszprém

  • 3 962m²


Ár:

880 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Veszprémtől 5 km-re, Veszprém-Szabadságpusztán, ipari és mezőgazdasági ingatlanok, lakóházak és beépítetlen területek környezetében elhelyezkedő, aszfaltos úton, kamionnal is jól megközelíthető, két helyrajzi számon nyilvántartott összesen 1,3 ha-os összközműves telken 6 db felépítménnyel ingatlan eladó. A terület övezeti besorolása: GkSz-11.

A területen összesen 6 felépítmény van, jellemzően az 1960-70-es években épültek, melyek 2007-ben teljeskörűen felújításra, korszerűsítésre kerültek.

Az épület együttest funkcionálisan korábban az alábbiak szerint hasznosították: irodaház-és, üzlet, húsüzem, gépkocsi mosó és műhely, raktár, kamion mosó, mosoda. A területen található egy hidroglóbusz és egy szivattyúval ellátott fúrt kút is.

Az üzemépület funkciójának megfelelően teljes körű, korszerű hűtés és beépített technológiával kiépített.

Kialakításából, állapotából adódóan a korábbi sertés vagy egyéb húsfeldolgozói tevékenységre azonnal hasznosítható.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4401 Nívó ingatlan: N4401


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6405244


Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 3 962 m², míg a hozzá tartozó teleké 13 022 m². További jellemzői: az építés éve 1960. Az ipari ára 880 millió Ft, négyzetméter ára 222 110 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6405244. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.