star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Budapest, X. kerület

  • 1 595 m²

    alapterület
  • 1 595 m²

    telek

Vételár:

190 millió Ft

Eladó ipari Budapest, X. kerület

  • 1 595 m² alapterület
  • 1 595 m² telek

  • Eladó ipari Budapest, X. kerület

  • 1 595m²


Ár:

190 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó ipari telephely meglévő bérlőkkel szerződéshosszabbítás lehetőségével!

Budapest X. ker. (Kőbánya), Maglódi úton eladó egy 3 szintes, 1620 m2 alapterületű IPARI INGATLAN 195 MFt + ÁFA összegért. (Cégeknek fordított ÁFA alapján).

A telepen 24 órás portaszolgálat működik, ezen kívül riasztó- és kamerarendszer is kiépítésre került.

Az épület összközműves, önálló mérőórákkal felszerelt. Megújult a fűtési rendszer (gázkazán), az ipari garázskapuk, a vizesblokkok, és az étkezők.
2016-ban készült el az új tetőszerkezet és műanyag korszerű új nyílászárók kerültek beépítésre. A padló új betont kapott mindenhol, melyet az irodákban új linóleum burkolatokkal borítottak.

Az I. és II. emelet felújítása még nem történt meg,igény esetén az új tulajdonosra vár. Jelenleg ipari lift nincs az emeletre,de műszakilag megoldható.

Parkolás és közlekedés:
Az ingatlanhoz tartozó belső udvarhoz jelenleg 10 gépkocsi beállóhely tartozik. Egy bontásra ítélt épületrész lebontása esetén további parkolóhelyekkel bővülhet az udvar.
Az ingatlan tömegközlekedéssel, személy- és tehergépkocsival , kamionnal könnyen megközelíthető.

Környezet:
A közelben több nagy, rendezett irodaház, ipari és kereskedelmi központ található.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon!

ZZs. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363963


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Maglódi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6620125


Az ipari ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 595 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 595 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Az ipari ára 190 millió Ft, négyzetméter ára 119 122 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Zámbó Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620125. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.