star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Budapest, XVIII. kerület

  • 670 m²

    alapterület
  • 500 m²

    telek

Vételár:

350 millió Ft

Eladó ipari Budapest, XVIII. kerület

  • 670 m² alapterület
  • 500 m² telek

  • Eladó ipari Budapest, XVIII. kerület

  • 670m²


Ár:

350 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújított

A beltér:

ÚJ LEHETŐSÉG AZ INGATLANPIACON 3 SZINTES ÜZLETHÁZ VÁSÁRLÁSÁRA. AZ ÜZLETHÁZ ELŐTT A PARKOLÁS INGYENES! TEHERMENTES!
A földszinti részen külön bejárattal egy nagyméretű, kb.250 nm alapterületű üzlethelyiség található, amit nagy üvegportálokkal láttak el. Itt is található kis teakonyha és külön női, valamint férfi mosdó.
A három szinten kívül van még egy 73 nm alapterületű padlás rész, ami nem lett beépítve, ezzel a résszel még bővíthető az emelet. 2033-ban teljeskörű felújításon esett át,amely nyílászárók cseréjét-fűtés korszerűsítését- valamint a víz-gáz-villany vezetékek cseréjét is magában foglalta.
Az épület jó állapotú. Tégla építésű, fa Velux tetőtéri ablakokkal, valamint a két szinten műanyag nyílászárókkal, melyek szalag függönnyel lettek ellátva.
Az emeleten elhelyezkedő helyiség irodának kialakított, belső kétszintes, melynek a földszinti része 30 nm-es, emeleti része 220 nm-es - az utcáról külön kapun, udvaron keresztül megközelíthető.
Mindegyik szintnek külön mérőórái (víz, villany, gáz) vannak. Külön gázkazánnal, villanybojlerrel ellátva. RUGALMASAN TUDOM MUTATNI,KÉREM HÍVJON AMENNYIBEN ÉRDEKLI EME JÓ LEHETŐSÉG!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6523663


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6523663

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 670 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ipari ára 350 millió Ft, négyzetméter ára 522 388 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fehér Ágnes referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523663. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.