star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Érd

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,2 millió Ft

Eladó iroda Érd

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó iroda Érd

  • 45m²


Ár:

35 200 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Irodák VÉTELI lehetősége.

ÉRD közlekedési csomópontja / M6, 7, 6 ,/közelében!
A projekt létrejötte lehetőséget nyújt azon vállalkozóknak, akiknek az irodájuk megközelítése, parkolási lehetősége és a fogadott ügyfelei részére is kedvező körülményeket biztosít.

Az irodák 45 nm alapterületűek, amik tartalmaznak:
- iroda,
- irattár,
- fénymásoló,
- teakonyha,
- WC mosdó zuhanyozó,
- 6 nm erkélyt.

Műszaki paraméterek:
- falazat 30 cm tégla,
- válaszfal 10 cm,
- külső szigetelés 15 cm,
- fűtés hőszivattyús,
- klímával szereltek az irodák,
- műanyag nyílászárók,
- közművek minden irodában egyedi mérővel.

Az irodaház körüli területen 2 millió forintért műkövezett parkoló vásárolható.
Infrastruktúra: bölcsőde, óvoda, iskola és bevásárlási lehetőségek, valamint a vasút állomás az ingatlan központi közelsége biztosít gyors elérhetőséget.

Várható átadás: 2024 év vége.

További információk érdeklődése esetén kérem hívjon telefonon!

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363793


Elhelyezkedés

Érd, Mihály telep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619606


Az általad megtekintett eladó Érdi (Mihály telep) iroda 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az irodáról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. Az iroda ára 35,2 millió Ft, négyzetméter ára 782 222 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Bíró Márton referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619606. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.