star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Budapest, I. kerület

  • 269 m²

    alapterület
  • 1 m²

    telek

Vételár:

330 millió Ft

Eladó iroda Budapest, I. kerület

  • 269 m² alapterület
  • 1 m² telek

  • Eladó iroda Budapest, I. kerület

  • 269m²


Ár:

330 000 000 Ft

Építés éve
1995
Ingatlan állapota
újszerű

A beltér:

LUXUS IRODA PANEL ÁRON, BUDÁN?
A rengeteg lehetőséget magában rejtő,- 269 nm-es, irodának bejegyzett - földszintes ingatlan a Budai Vár -Bécsi kapui- bejáratától induló csendes kis zsákutcában található, ahol mindig talál parkolóhelyet, de az ingatlan is rendelkezik egy 2 állásos garázzsal. A tömegközlekedés is pillanatok alatt elérhető, a Széll Kálmán térről, illetve a Batthyány térről.
Mégis a NYUGALOM SZIGETE ez a hely, ahol a közvetlen szomszédságban lévő Európa Liget árnyas fái nyújtanak kikapcsolódást. A helynek, és az alalaprajznak köszönhetően kiválóan alkalmas lehet MAGÁNKLINIKÁNAK, ORVOSI RENDELŐNEK, CÉGKÖZPONTNAK, BEMUTATÓTEREMNEK, esetleg OPEN OFFICE-t is kialakithat belőle, tekintettel arra, hogy a belső falak válaszfalak kivehetők, áthelyezhetők, csak a tartóoszlopokra kell tekintettel lenni. Az utcafronti ablakok megnagyobbitására épitési engedély áll rendelkezésre! A néhány feltöltött látványterv beindithatja a fantáziáját. Az alaprajz a jelenlegi állapotot tükrözi. Az ingatlan jó állapotú, akár egy tisztasági festést követően máris működtetheti. Birtokbaadásra 45 napon belül sor kerülhet!
Amennyiben ÉRTÉKÁLLÓ MEGOLDÁST keres EXCLUSIV KÖRNYEZETBEN, ne késlekedjen, mindenben a segitségére leszünk a továbbiakban!


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6403035


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


330 000 000 Ft

Budapest, I. kerület

  • Alapterület: 269m²

45 000 000 Ft

Budapest, I. kerület, Naphegy

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 70m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6403035

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 269 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda ára 330 millió Ft, négyzetméter ára 1 226 766 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6403035. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.