star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Komló, Kökönyös

  • 400 m²

    alapterület
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

80 millió Ft

Eladó iroda Komló, Kökönyös

  • 400 m² alapterület
  • 1 500 m² telek

  • Eladó iroda Komló, Kökönyös

  • 400m²


Ár:

80 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó egy 400 m-es épület, alul üzlettel, raktárral, az emeleten 3szobás lakással, 6 állásos kocsibeállóval,

Az épület alsó szintjén egy jelenleg is működő üzlet foglal helyet, hozzá trartozó raktárakkal, mellékhelyiségekkel, szociális helyiséggel.
Az emeleten egy 3 szoba, amerikai konyha + nappalis lakás, valamint további raktározási funkciók kaptak helyet,
alul fölül 200 - 200 m2.

Fűtését egy fa tüzelésű cirko kazán biztosítja. Az epület mellett egy 6 állásos fedett kocsibeálló foglal helyet, valamint az épülethez illeszkedve egy további 100 m2-es nyitott raktár.

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Elhelyezkedés

Komló, Kökönyös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649708


Az irodáról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². Az iroda ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 200 000 Ft. Az ingatlant Sebők Ildikó referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649708. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komló, Kökönyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.