star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Pécs, Belváros

  • 45 m²

    alapterület

Vételár:

27 millió Ft

Eladó iroda Pécs, Belváros

  • 45 m² alapterület

  • Eladó iroda Pécs, Belváros

  • 45m²


Ár:

27 000 000 Ft

Az ingatlanról:

ELadó 45 m2 üzletheiség Pécs közvetlen belváros

Az ingatlan egy nagy iroda helyiségből áll, amiből két külön wc, kézmosó és egy kis teakonyha, nyílik, ahol egy cirko kazán is helyet kapott.
Ezen kívül tartozik még az ingatlanhoz egy kb 9 m2-es külön tér, ami pl. raktárnak, vagy akár egy külön üzlethelyiségnek is kiválóan alkalmas lehet, valamint a nagy autósforgalom miatt remek hírdetési felület is, ahogy az iroda teljes falat betöltő ablakai is.

Fűtését cirkogáz kazán biztosítja.
A tulajdonviszonyok rendezettek, hamar bírtokba vehető.
Ha üzletének/irodájának egyaránt fontos a belváros közelsége és a könnyű autós megközelíthetőség, esetleg a közelben lévő ingyanes parkolás, ezt az ingatlant önnek találták ki, hívjon bizalommal!

Amennyiben további kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, várom hívását az alábbi elérhetőségeimen!

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Pécs, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649701


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649701


Az irodáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szebényi Bernadett referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649701. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.