star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Szolnok

  • 1 067 m²

    alapterület

Vételár:

179 millió Ft

Eladó iroda Szolnok

  • 1 067 m² alapterület

  • Eladó iroda Szolnok

  • 1 067m²


Ár:

179 000 000 Ft

Építés éve
1972
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Szolnokon, a József Attila út 36. szám alatt eladó egy a 70-es években téglából épült, 1.067 m2 alapterületű, földszint + 3 emelet kialakítású irodaház, mely 39 db iroda, minden szinten külön férfi és női mosdó, ill. tároló helyiségekből áll, továbbá tartozik hozzá még 2 db garázs és 6 db parkolóhely az épület mellett, ezen kívül 2 kazánház és kukatároló. Az épület fűtését központi gázkazán biztosítja, lapradiátor hőleadókkal. A melegvizet villany üzemű vízmelegítő szolgáltatja. A járófelület kerámia lap és laminált parketta burkolást kapott. A főbejárati ajtó fém szerkezetű üveg, a homlokzati nyílászárók műanyag szerkezetű, hőszigetelt üvegezésűek, a beltéri ajtók MDF kivitelűek, az árnyékolás az irodák többségében külső tokos alumínium lamellás redőnnyel, ill. szalagfüggönnyel megoldott. Több irodában a tárolásra beépített szekrény szolgál. 2021-ben kapus beléptető rendszer került kialakításra, ill. a fűtésrendszer korszerűsítése is megtörtént. Minden kiadásra került iroda frissen festett, szalagfüggönnyel ellátott. Befektetési szempontokat tekintve: az ingatlanban a 2 garázson kívül jelenleg még 24 (1, 2, 3 ill. 4 szobás) bérlemény egység került kialakításra, a bérbeadottság jelenleg 83%-os.

I r á n y á r : 179 M Ft + ÁFA


Elhelyezkedés

Szolnok, József Attila út 36.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5887437


Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 067 m². További jellemzői: az építés éve 1972. Parkolási lehetőség: 2 garázs. Az iroda ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 167 760 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Elek Violetta - Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5887437. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.