star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Budapest, XI. kerület

  • 287 m²

    alapterület

Vételár:

229 millió Ft

Eladó iroda Budapest, XI. kerület

  • 287 m² alapterület

  • Eladó iroda Budapest, XI. kerület

  • 287m²


Ár:

229 000 000 Ft

Építés éve
1940
Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Budán, a XI. kerületben, 287 m2 alapterületű, utcafronton és belső udvari részen nagy ablakokkal, tágas terekkel és 2,30 m feletti belmagassággal rendelkező földszinti és pince szinti ingatlan. -az utca terepszint változásának köszönhetően, az ingatlan belső udvari része földszinten helyezkedik el.
Az ingatlant tulajdonosai 2016-ban felújíttatták. Ekkor új villamoshálózat kerül kialakításra, felújításra került a vízhálózat és új klíma berendezések lettek beépítve. A jelenlegi helyiségek válaszfalai gipszkarton szerkezetűek, így igény esetén könnyen átalakíthatóak a belső terek. Az ingatlan fűtését padlófűtéssel és radiátorokkal oldották meg, melyet Ariston gázkazán működtet, a helyiségekben riasztórendszer vigyázz az értékekre.
Az épület a Gárdonyi tér közelében helyezkedik el, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben található még a Móricz Zsigmond körtér, Gellért tér, a turisták kedvelt célpontja a környék, ahol a műemléki látványosságok mellett több egyetem és irodaház is található. Itt remek helye lenne egy hostel-nek, előadó teremnek is.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást. alacsony fenntartás, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, új nyílászárók, klíma, riasztó rendszer, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Budapest 11. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6384672


Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 287 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda ára 229 millió Ft, négyzetméter ára 797 909 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sárainé Kovács Ágnes referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6384672. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.