star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Ajka

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó lakás Ajka

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Ajka

  • 84m²


Ár:

43 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ajka kedvelt kertvárosi részén, a Bányásztelepen eladó egy 3 szobás földszinti téglalakás, hozzá tartozó garázzsal és kerttel.

Az ingatlan közel a központhoz, de mégis csendes utcában található, jó elosztású, tágas, világos, nagy erkélyes.
A lakásban jelenleg 3 nagyméretű szoba, zuhanyzós fürdőszoba, étkezős konyha, kamra került kialakításra. A lakórész elosztása a főfalak adottságai miatt könnyedén saját ízlésre formálható.

A 2 szintes társasház kívülről szigetelt, a háztető kátrányos hő- és vízszigetelést kapott.
A lakás északi oldala belülről is szigetelt.
Fűtése egyedi, központi gázkazánnal és akár a pincében található újszerű vegyes tüzelésű kazánnal lehetséges.
Nyílászárói és bejárati ajtaja új, szigetelt műanyagok, ablakai redőnnyel felszerelve.

A lakáshoz tartozik egy tégla építésű, ideális méretű garázs is, mely alatt egy 10 nm-es, normál belmagasságú szerelőakna-pince található.
A lakás alatt rendelkezésre áll egy saját 20 nm-es tárolóhelyiség is, mely hasznosításának szintén csak a leendő tulajdonos képzelete szabhat határt.

Az ingatlan része egy saját telekrész is, mely jelenleg konyhakertként, gyümölcsösként funkcionál, ide akár igény szerint kerti kiülő, bográcsozó, játszótér is kialakítható.

Az ingatlan tehermentes, azonnal vásárolható!
Kisebb értékű ingatlan akár a vételárba beszámítható!

Ragadja meg Ön először ezt a piacon egyedi, kiváló lehetőséget, hívjon bizalommal és egyeztessünk időpontot a személyes megtekintéshez.
Soha nem látott kedvezményekért forduljon hitel tanácsadónkhoz, aki díjmentes ügyintézéssel segít eligazodni a bonyolult folyamatokban.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Wc
1m²
Konyha
7m²
Szoba
26m²
Szoba
14m²
Szoba
15m²

Elhelyezkedés

Ajka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645369


+36 70

Ingatlannet kód: NET6645369


Az általad megtekintett eladó ajkai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 522 619 Ft, ami az ajkai átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Ferenczi Antal referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645369. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ajka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.