star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Alsóörs

  • 44 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

93 millió Ft

Eladó lakás Alsóörs

  • 44 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Alsóörs

  • 44m²


Ár:

93 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt az exkluzív adottságokkal rendelkező alsóörsi luxuslakást, mely a település frekventált helyén, a strandhoz és kikötőhöz közel található.
Az ingatlan főbb jellemzői:
- 2022-ben épült, 44 m2-es első emeleti luxuslakás.
- A lakásban található két szoba, egy konyha+nappali, egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel és egy WC.
- A lakás energetikai szempontból a legkorszerűbbek közé tartozik, A++ besorolású, az ideális hőmérsékletről hűtő-fűtő hőszivattyús rendszer gondoskodik. A fürdőszobában padlófűtés, a lakás többi részében mennyezeti fűtés van.
- A lakás tervezése és kivitelezése során különös figyelmet fordítottak a minőségi építőanyagok használatára, a lakótér esztétikus és praktikus kialakítására.
- A lakáshoz tartozik egy 14 m2-es balatoni panorámás erkély.
- A lakók rendelkezésére áll egy kültéri medence.
- A lakáshoz tartozik egy 3 m2-es tároló, valamint a zárt udvarban kialakított parkolóhely ezek opcionálisan 5M Ft-ért megvásárolhatók.
- Az ingatlan a strand és kikötő közvetlen közelében található, igényesen kialakított környezetben.
- Ajánlom állandó lakóhelyként azoknak, akik exkluzív környezetben szeretnék élvezni a Balaton közelségét és a kényelmes élet örömeit.
- Befektetési célra is ideális, hiszen Alsóörs kiemelten jó adottságokkal rendelkező nyaralóhelyként szerepel a magyar turizmus térképén: a lakást a főszezonon kívül is lehetne nyaraltatásra, üdülővendégek fogadására használni – ideális hely lehet igényes magyar és külföldi turisták elszállásolására.

Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő ház, lakás, vagy telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén!
Lido Home- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
5m²
Szoba
10m²
Wc
1m²
Szoba
10m²
Amerikai konyha
16m²
Erkély
14m²
Közlekedő
2m²

Elhelyezkedés

Alsóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6595230


+36 30

Ingatlannet kód: NET6595230

Az általad megtekintett eladó alsóörsi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 93 millió Ft, négyzetméter ára 2 113 636 Ft, ami az alsóörsi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Csapó András referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595230. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.