star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Alsóörs

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

98 millió Ft

Eladó lakás Alsóörs

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Alsóörs

  • 54m²


Ár:

98 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődők! Megvételre kínálok Alsóörsön, egy exkluzív, 54m2-es, 2022-ben épült, új építésű, tégla lakást. Tájolása: É-K-i fekvésű,tágas világos terekkel rendelkezik melyben 2 szoba, egy amerikai konyhás nappali, egy Wc, egy fürdőszoba Wc-vel illetve egy előszoba található.A lakáshoz tartozik egy 14 m2- es terasz mely részleges panorámás, és ahonnan teljes nyugalomban élvezheti a reggeli kávét, vagy egy finom vacsorát egy meleg nyári estén. A lakás bútorai igény és megegyezés szerint megvásárolhatóak az ingatlannal együtt.Az otthon melegéről hőszivattyú gondoskodik, a fürdőszobát pedig padlófűtés teszi még melegebbé.Az ingatlanhoz tartozik egy saját tároló illetve parkolóhely is, melyek a vételár részét képezik, illetve az épület saját, kültéri medencével is rendelkezik. A lakás közvetlenül a strand és a kikötő szomszédságában helyezkedik el. A közösköltség: 29.534 Ft mely a következőket foglalja magában: -kert rendezés -medence karbantartás -szemét szállítás -gondnoki szolgáltatás A közelben kiváló éttermek, bevásárlási lehetőség, játszótér, kirándulási lehetőség valamint iskola, óvoda, és bölcsőde is található.Ha felkeltette ez a fantasztikus ajánlat az érdeklődését akkor ne habozzon, hívjon fel és nézzük meg együtt! Szeressen bele leendő ùj otthonába!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: LK028377


Elhelyezkedés

Alsóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623668


+36 30

Ingatlannet kód: NET6623668

Az általad megtekintett eladó alsóörsi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 1 814 815 Ft, ami az alsóörsi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623668. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.