star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Alsóörs

  • 48 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

105 millió Ft

Eladó lakás Alsóörs

  • 48 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Alsóörs

  • 48m²


Ár:

105 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ALSÓÖRS EGYIK LEGÉRTÉKESEBB TÁRSASHÁZÁBAN ELADÓ EGY 3 SZOBÁS KERTKAPCSOLATOS LAKÁS A VÍZPART SZOMSZÉDSÁGÁBAN MEDENCÉVEL!Lokációja verhetetlen, közvetlen strand szomszédságában.A legkorszerűbb technológiával felszerelt, 3 szobás lakás 48 m2-es, 18,3 m2-es fedett terasszal és terasszal és kerttel rendelkezik. Az ingatlan gyakorlatilag új, nem használták a tulajok.Helyiségek: előtér, konyha-étkező-nappali,közlekedő, 2db hálószoba, fürdőszoba, külön wc, hatalmas terasz, saját használatú kertA fejlesztés a Magyarországon általában megszokott színvonaltól merőben eltér, az alkalmazott technológiák, a beépítésre kerülő anyagok, és a részletekre kitérő minőségi kivitelezés terén.Az exkluzív ingatlan fűtését tekintve SAJÁT (MINDEN LAKÁSNAK!) HŐSZIVATTYÚRÓL fűtéssel-hűtéssel, így a rezsi elenyésző. Minden lakásnak saját H-tarifás órája is van a nappali órán kívül.A képeken látható összes egyedi készítésű beltéri beépített bútor az ár részét képezi.Lakás ára: 105 MFtA parkoló ára: 5 MFtGarázs: 15 MFt
Teljes ingatlanegyüttes ára összesen(lakás+ kocsibeálló+ garázs): 125 MFtA lakások a mai kor elvárásait tükrözik. Építészetileg átgondolt, jól hőszigetelt épület fűtési és hűtési igénye alacsony, így fenntartási költsége is minimális. A beépített gépészeti rendszerek is a fenti irányelvek alapján lettek kiválasztva.KIZÁRÓLAGOS ÉRTÉKESÍTÉS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ,HELYSZÍNI EGYEZTETÉS, EGYÉB INFORMÁCIÓK: LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.


Elhelyezkedés

Alsóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6634500


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6634500

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó alsóörsi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 2 187 500 Ft, ami az alsóörsi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634500. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.