star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Bakonyszombathely

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Bakonyszombathely

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Bakonyszombathely

  • 67m²


Ár:

35 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Teljes körűen felújított lakás, saját terasszal, kertkapcsolattal, 4 féle fűtési móddal!

Az ingatlankeresők legkedveltebb településén, Bakonyszombathelyen megvételre kínálok egy tégla építésű, 67 m2-es társasházi lakást, saját terasszal, kocsibeállóval, kertkapcsolattal. Az ingatlan 2 szoba (egyik szobában beépített gardrób), konyha+étkező, tágas nappali, fürdőszoba és előszoba helyiségekből áll. A jelenlegi tulajdonosok az ingatlan teljes körűen felújították, melynek keretében kicserélték a víz- és villanyhálózat, kiépítésre került 3 fázis (25+16+16 A), szabványosított mérőóra, éjszakai is. Melegvíz bojler 120 literes. Több helyen állítható fényerősségű led világítási hálózat. A burkolatok is kicserélésre kerültek, minden helyre a megfelelő burkolat került, járólap és laminált padló, álmenyezet minden helyiségben. Az otthon melegéről többféle fűtési mód is gondoskodik, úgy mint menyezeti infrapanel, inverteres klíma, 1 db cserépkálya, valamint gázkonvektorok. Nyílászárók műanyag, szúnyoghálóval, két nagyobbik ablak redőnnyel. Telekom optikai kábel kiépítve.Az ingatlanhoz lekerített terasz, kocsibeálló tartozik, tujákkal, egyéb növényekkel. Így teljesen le van kerítve a többi lakástól, külön utcafronti bejárattal. Egy nagy zöld terület is tartozik az ingatlanhoz, ahol kút, valamint 2 db tároló is a lakáshoz tartozik. A közös költség összege : 5.400 Ft. A tulajdonos rendelkezik az elmúlt évek rezsi kimutatásával, tehát a vevőnek rálátása van a pontos fenntartási költségre is.Az ingatlan Bakonyszombathely egyik csendes részén található. A falu központja 15 perc sétával érhető el. Ajánlom azoknak, akik egy jó közösségű, nyugodt, csendes településen szeretne élni. Gyerekes családoknak ideális hely, hisz a faluban van új bölcsőde, óvoda, iskola. Minden egyéb is megtalálható, ami a mindennapi élethez szüksége, úgy mint 3 kisbolt, orvosi- és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, posta. Munkásjárat szinte minden irányba közlekedik a településen át.A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra és hitelre van szüksége? Hitelcentrumunk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel várja ügyfeleit a szerződés aláírásától, kiutalásig !Hívjon, az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető!

Referencia szám: LK080284-IN


Elhelyezkedés

Bakonyszombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596625


+36 70

Ingatlannet kód: NET6596625

Az általad megtekintett eladó bakonyszombathelyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 522 388 Ft. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596625. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.