star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balassagyarmat

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó lakás Balassagyarmat

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balassagyarmat

  • 52m²


Ár:

19 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balassagyarmaton városközponthoz közel 2.emeleti, 2 szobás, összkomfortos lakás eladó!
Zárt udvarban lévő két lépcsőházas társasházban kínálom eladásra ezt a kedvező adottságokkal rendelkező lakást. Zárt lépcsőház hőszigetelt ablakokkal, működő felcsengetőrendszerrel, csendes szomszédokkal, az udvarban parkolási lehetőséggel - itt helyezkedik el ez az 52 m2 alapterületű, 2 különnyíló szobás, 2.emeleti lakás, melyben konyha, kamra, fürdőszoba és nagy beépített szekrénnyel rendelkező előszoba kapott helyet. A szobákban a parkettaburkolat megkímélt állapotú. A lakás fűtését a konyhában felszerelt gázüzemű falikazán biztosítja radiátor hőleadókkal és a nagyobbik szobában egy cserépkályha is található. A melegvíz-ellátás villanybojlerrel megoldott. A lakáshoz saját pincerekesz is tartozik. Élelmiszer-áruházak, vegyesbolt, buszmegálló a közelben.
Ajánlom Önnek ezt a lakást, ha olyan ingatlant keres, melynek belső tereit saját ízlése, igénye szerint szeretné kialakítani! Befektetésnek is remek lehetőség!


Elhelyezkedés

Balassagyarmat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553032


+36 30

Ingatlannet kód: NET6553032

Az általad megtekintett eladó balassagyarmati téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 382 692 Ft, ami a balassagyarmati átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Schummer Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553032. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.