star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonalmádi

  • 145 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

104,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonalmádi

  • 145 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Balatonalmádi

  • 145m²


Ár:

104 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1974
Emelet
2.
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A sorház lokáció tekintetében Balatonalmádi egyik legjobb térségében, a központban helyezkedik el. Pár perc sétára megtalálható a sétáló utca több vendéglátóegységgel, Coop, Penny Market, pékség, posta, buszpályaudvar és vasútállomás, drogéria, gyógyszertár, orvosi rendelő, egyéb közintézmények, park, valamint nem utolsó sorban a Wesselényi strand.
A 145 nm-es 3 szintes ingatlan 6 hálószobával, mindemellett természetes fényben gazdag nappalival, jól felszerelt konyhával, külön helységben található zuhanyzós és kádas fürdőszobákkal, kézmosóval ellátott illemhelységgel, valamint kimondottan jól pozícionált tárolókkal (tárolószoba, gardróbszoba, kamra) rendelkezik. A minden évszakban kellemes beltéri hőmérsékletet teljesen új, egyszer sem használt légkondicionáló berendezések szolgáltatják.
A lakás zöldövezeti jellegét a földszinten egy hátsó terasz privát kertrésszel, illetve a második szinten kettő első és egy hátsó kapcsolatos hálószobákból nyíló erkély biztosítja.
A parkolás udvari beállóval megoldott: a 4 db parkolóhelyből kettő a ház előtt van.
A teljeskörű felújításon átesett, kulcsrakész ingatlan másik nagy előnye a kiváló elrendezése és helykihasználása. Ennek köszönhetően akár több generáció privát életterének kialakítására egyaránt alkalmas. Adottságai révén így családi házként is képes funkcionálni, azonban befektetői szándékúaknak is páratlan lehetőség.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal az alábbi telefonszámon
06 30 140 3328
Dream - Ing, Álomból Otthont!


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615939


+36 30

Ingatlannet kód: NET6615939


Az általad megtekintett eladó balatonalmádi téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 104,9 millió Ft, négyzetméter ára 723 448 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Eckert Eleonóra referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615939. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.