star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonföldvár

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

54,99 millió Ft

Eladó lakás Balatonföldvár

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balatonföldvár

  • 48m²


Ár:

54 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KÖZVETLEN VÍZPARTI APARTMAN LAKÁS BOMBA ÁRON ELADÓ!!!

EGY kis átalakítással 2DB garzonná alakítható !!!!!

Balatonföldváron, a Fesztivál Üdülőház földszintjén eladó egy kertkapcsolatos klimatizált teljesen bútorozott apartman Az apartman az épületen kívülről is megközelíthető, néhány tíz méterre a Balaton parttól 2015 ben lett az apartman kialakítva, azóta folyamatosan karbantartva, ennek megfelelő a műszaki állapota, amit a képeken is lehet látni. Egy hálószobából, fürdőből és egy nappali-konyhából áll. A Fesztivál Üdülőház közvetlenül a Balaton partján, saját strandszakasszal, egy óriási ős fás zárt kerttel, étteremmel, teniszpályával, focipályával rendelkezik. Az ingatlan befektetésnek is kiválóan alkalmas mert nagyon könnyen kiadható.
Az apartman teljesen bútorozott és felszerelt tehát azonnal költözhető illetve kiadható, a nem beépített bútorok megállapodás tárgyát képezik.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni a hívását akkor visszahívom.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.


Elhelyezkedés

Balatonföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6414560


+36 70

Ingatlannet kód: NET6414560

Az általad megtekintett eladó balatonföldvári téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². A téglalakás ára 54,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 145 625 Ft, ami a balatonföldvári átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szőke Péter referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6414560. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.