star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfüred

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

62 millió Ft

Eladó lakás Balatonfüred

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonfüred

  • 70m²


Ár:

62 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szép a hold az égen, de sokkal szebb a Balaton tükrén Eötvös Károly

Tapasztaljuk meg milyen is az, amikor otthonunkból kilépve egy kellemes séta múlva már a gyönyörű Tagore sétány és az örökké kék Balaton látképe tárul elénk.

Eladásra kínálunk egy 70 nm-es, 2 szobás, nagy nappalis, világos, napsütéses, zöld parkra néző lakást. Ide belépve minden a lakók kényelmét szolgálja. Hatalmas, beépített szekrények, a zöld parkra néző erkély. Belépve egy fával burkolt előszobában találjuk magunkat, ahonnan a többi helyiséget érhetjük el. Jobbra a két barátságos szoba és a konyha ( mindhárom egy parkra néz), balra a napfényes nappali ( a másik oldali parkon pihentethetjük a szemünket)az erkéllyel, ahova reggelente kiülhetünk az első kávénkra és a zuhanyzós, bidés fürdőszoba található. A konyha praktikusan berendezett, ezek a bútorok ide készültek és itt is maradnak. A lakáshoz tartozik egy pincerész és egy kerékpárok tárolására is alkalmas helyiség egy része is.

Ami megfizethetetlen az a csendes, nyugodt, kis autóforgalmú környék. Az épület előtt kialakított parkolók ingyenesek.

A buszmegállók ( helyi és távolsági járat) és a vasútállomás, üzletek, éttermek, szórakozási lehetőségek, óvoda és iskola, egészségügyi intézmények szintén közel vannak.

Ki szeretne itt élni?

Mindenki! A kisgyermekes családok, a home officeban dolgozók, a szépkorúak mind-mind megtalálják itt a számukra fontos dolgokat.

Kedves lakáskeresők! Jöjjenek el és szeressenek bele ebbe a csodavárosba!


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6524643


+36 70

Ingatlannet kód: NET6524643


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 885 714 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albrecht Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524643. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.