star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 102 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 102 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 102m²


Ár:

69 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Balatonfűzfőn egy gondosan karbantartott, téglaépítésű, kertkapcsolatos lakás, amely napfényes, csendes környezetben helyezkedik el. Az ingatlan 102 nm-es, 4 külön bejáratú szobával rendelkezik, amelyek tökéletes lehetőséget biztosítanak a nagyobb családok számára vagy akár otthoni iroda kialakítására is. Ablakos konyhája tágas és világos, nagy ebédlője ideális helyszín közös családi étkezésekhez. A fűtésként szolgáló gáz cirkó rendszer biztosítja a kellemes hőérzetet a hidegebb hónapokban is.Balatonfűzfő egy kedvelt település, ahol a természet közelsége és a Balaton nyújtotta lehetőségek keverednek a modern kor kényelmével. A település békés környezetet kínál, mégis közel van a vízparti szórakozásokhoz, így tökéletes választás mindazok számára, akik a nyugodt, mégis aktív életmódot keresik. Az ingatlan elhelyezkedése ideális balatoni életvitelhez, miközben az otthon nyugalmát és komfortját kínálja. Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget, és tegye sajátjává ezt a csodálatos otthont Balatonfűzfőn!A lakáshoz tartozó kert igazi nyugalom szigete, amely biztosítja a zavartalan pihenést és tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez. A csendes környék és a bőséges napfény minden napot kellemessé tesz az új tulajdonos számára.Az ingatlan kiváltságai közé tartozik a 34 négyzetméteres pince, amely nem csak tárolásra kínál lehetőséget, de egy beépített kemencével is rendelkezik, így különleges ételek készítésére is alkalmas. Ezen felül, egy mosókonyha is helyet kapott itt, ami kényelmes megoldást nyújt a mindennapokban.
Érd:Horváth Jánosné 30-2195668

Referencia szám: LK081080


Elhelyezkedés

Balatonfűzfő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648865


Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 686 176 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Jánosné FP referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648865. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.